Contact

Echipele noastre depun toate eforturile pentru a analiza toate întrebările care ne sunt adresate. Dacă doriți să luați legătura cu editorii pentru a face o sugestie de verificare a faptelor, pentru a face un comentariu sau pentru a semnala o eroare, vă rugăm să lăsați un mesaj mai jos.

Puteți trimite orice conținut care considerați că trebuie verificat (fotografii, videoclipuri, articole, postări pe rețelele de socializare, declarații ale unor personalități politice/ publice etc.) în formularul de mai jos.

Rețineți că echipele de verificare a faptelor din cadrul AFP verifică doar faptele, nu și opiniile sau convingerile, pe subiecte care privesc interesul public. Lipsa unor dovezi solide și verificate contradictoriu poate duce, de asemenea, la imposibilitatea de a publica un fact-check. Puteți citi mai multe despre modul în care selectăm afirmațiile pe care să le investigăm aici.  

Considerăm că solicitările care sunt fanteziste, nefondate, jignitoare, amenințătoare sau, în mod evident, spam coordonat nu necesită un răspuns din partea noastră.

Nu va exista niciun răspuns la cererile de a lucra pentru AFP făcute prin intermediul acestui formular.

Vă rugăm să folosiți formularul de contact de pe site-ul principal al AFP pentru alte întrebări (pentru a comunica informații, a vă abona, a cumpăra o fotografie etc.).

Multe mulțumiri,

Echipa de verificare a faptelor a AFP